Biometeorološka prognoza


Hrvatska
17.09.2019.
Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne, što će se najprije osjetiti u zapadnim predjelima, a tijekom dana proširiti i na cijelu zemlju. Kod meteoropata je moguć umor, razdražljivost i glavobolja. Pojačane tegobe mogu osjećati i kronični bolesnici pa im se savjetuje izbjegavanje suvišnih napora.
Hrvatska
18.09.2019.
Biometeorološke prilike će biti posvuda nepovoljne. Meteoropati se mogu žaliti na glavoblju, oslabljenu koncentraciju te bolove na mjestima ranijih ozljeda. Zbog naglog zahlađenja kronične bolesnike, osobito srčane i plućne, upozoravamo na dodatan oprez. Potrebno je izbjegavati suvišne napore i pridržavati se savjeta liječnika.
Hrvatska
19.09.2019.
Biometeorološke prilike će u većem dijelu Hrvatske biti nešto povoljnije nego prethodnih dana, dok će na srednjem i južnom Jadranu biti nepovoljne. U unutrašnjosti će mnogi osjetiti blago poboljšanje općeg stanja. Na Jadranu je potrebna zaštita od bure, a na srednjem i južnom dijelu meteoropatima se još uvijek savjetuje izbjegavanje suvišnih napora.
Hrvatska
20.09.2019.
Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Većina ljudi ne bi trebala osjećati tegobe uzrokovane vremenom. Savjetujemo slojevito odjevanje, a kroničnim bolesnicima oprez u jutarnjim satima.