Biometeorološka prognoza


Hrvatska
20.11.2018.
U cijeloj će Hrvatskoj biometeorološke prilike biti nepovoljne za većinu ljudi. Moguće su pojave glavobolje i nervoze, te smanjena koncentracija i radna učinkovitost. Kronični bolesnici od krvožilnih i plućnih bolesti, te reumatičari, mogu imati veće poteškoće. Moguća je povećana osjetljivost na bolove, pogotovo na mjestima ranijih ozlijeda.
Hrvatska
21.11.2018.
Biometeorološke prilike će se u cijeloj zemlji poboljšati. Zbog toga će se smanjiti poteškoće koje su meteoropati imali prethodnih dana, a ublažit će se i tegobe kroničnih bolesnika. U unutrašnosti bi tmurno vrijeme moglo utjecati na raspoloženje.
Hrvatska
22.11.2018.
Povoljne biometeorološke prilike u cijeloj zemlji većini bi ljudi trebale donijeti miran san i dobru radnu koncentraciju. Kronični bolesnici neće imati pojačanih tegoba uzrokovanih vremenom.
Hrvatska
23.11.2018.
Biometeorološke prilike u cijeloj će zemlji biti povoljne, pa se ni kod meteoropata ni kod kroničnih bolesnika ne očekuju poteškoće uzrokovane vremenskim utjecajem.
Biometeorološku prognozu izrađuje Državni hidrometeorološki zavod u suradnji sa Nastavnim zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".