Biometeorološka prognoza


Hrvatska
19.09.2020.
Biometeorološke prilike će biti povoljne u cijeloj zemlji. Ni kronični bolesnici niti meteoropati neće imati tegobe uzrokovane vremenom. Većina ljudi će se stoga osjećati dobro, imat će dobar san i koncentraciju. Rad na otvorenom niti sredinom dana neće biti otežan previsokim temperaturama zraka u unutrašnjosti, a na Jadranu ga tada treba izbjegavati.
Hrvatska
20.09.2020.
U većem dijelu Hrvatske će biometeorološke prilike biti povoljne cijelog dana, a boravak i rekreacija na otvorenom ugodni, uz zaštitu od UV zračenja sredinom dana. No, valja upozoriti na hladno i maglovito jutro mjestimično u gorskim područjima jer bi zbog toga reumatičari te bolesnici od plućnih i krvožilnih bolesti mogli imati tegobe.
Hrvatska
21.09.2020.
Zadržavat će se uglavnom povoljne ili razmjerno povoljne biometeorološke prilike. Oblačnije vrijeme nego prethodnog dana, osobito u Lici i na sjevernom Jadranu, neće znatnije kvariti raspoloženje meteoropatima niti uzrokovati veće tegobe kroničnim bolesnicima.
Hrvatska
22.09.2020.
Tijekom dana će se biometeorološke prilike pogoršavati u cijeloj zemlji. U drugom dijelu dana će najneugodnije biti u najzapadnijim krajevima, gdje bi se kod kroničnih bolesnika mogle pojačatii tegobe vezane uz njihove bolesti. Lošije raspoloženje i razdražljivost mogući su kod meteoropata, osobito na sjevernom Jadranu.