Nema upozorenja

Biometeorološka prognoza


Hrvatska
24.09.2021.
Uz stabilne atmosferske uvjete, biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti povoljne što će podržavati dobru koncentraciju i radnu učinkovitost te općenito dobro raspoloženje meteoropata i kroničnih bolesnika. Većinom dana vedro vrijeme, uz blagi porast temperature u odnosu na prethodni dan, bit će pogodni za šetnje i aktivnosti na otvorenom.
Hrvatska
25.09.2021.
Biometeorološke prilike će, uz stabilne atmosferske uvjete i, većinom dana, vedro vrijeme, na području cijele zemlje biti povoljne. Dobrom raspoloženju pridonijet će osjet ugode koji će u većini krajeva tijekom dana biti u granicama ugodnog i toplog. Stoga ni kronični bolesnici ni meteoropati neće osjećati tegobe uzrokovane vremenom.
Hrvatska
26.09.2021.
Uz stabilne atmosferske uvjete biometeorološke će prilike na području cijele zemlje biti povoljne. Iznadprosječno toplo, u nekim krajevima u najtoplijem dijelu dana osjetom i vruće vrijeme, kod osjetljivijih meteoropata može izazvati umor, no sunčano vrijeme pogodno za boravak u prirodi i lagane šetnje, većini će biti motivirajuće i pridonijeti dobrom općem stanju.
Hrvatska
27.09.2021.
Nestabilnosti u atmosferi u većem dijelu zemlje uzrokovat će ne sasvim povoljne biometeorološke prilike. Uz manje sunčanog vremena raspoloženje će kod mnogih biti lošije nego prethodnog dana, a kod osjetljivih ljudi moguća je pojava glavobolje, smanjenje koncentracije i radnog učinka. Utjecaj navedenih nestabilnosti najmanje će se osjetiti u priobalnim krajevima Dalmacije i južnog Jadrana gdje će biometeorološke prilike biti razmjerno povoljne.
Hrvatska
28.09.2021.
Iako atmosferske prilike u Hrvatskoj neće biti u potpunosti stabilne, biometeorološke prilike će u većini krajeva biti povoljnije nego prethodnog dana. Osjetljiviji meteoropati i kronični bolesnici ipak mogu osjećati blaži umor i slabiju koncentraciju - na sjevernom Jadranu, gorskim krajevima te središnjim i istočnim dijelovima zemlje u prvom dijelu dana, a na južnom Jadranu u drugom dijelu dana.