Biometeorološka prognoza


Hrvatska
22.10.2019.
Biometeorološke prilike će slično kao i prethodnih dana imati uglavnom pozitivan utjecaj na većinu ljudi. Samo kod vrlo osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika može se tijekom dana javiti umor. Preporuča se prilagoditi odjeću temperaturnim uvjetima te izbjegavati suvišne napore.
Hrvatska
23.10.2019.
Jutarnja magla bi se mjestimično mogla dulje zadržati, pa osim što mnogima može nepovoljno utjecati na raspoloženje, veće tegobe može stvarati reumatičarima, kroničnim plućnim i srčanim bolesnicima. U ostatku dana će prevladavati sunčano i iznadprosječno toplo vrijeme koje bi većini ljudi moglo biti ugodno, ali kod najosjetljivijih može izazvati umor. Povoljne biometeorološke prilike se očekuju tijekom cijelog dana samo na krajnjem jugu Hrvatske.
Hrvatska
24.10.2019.
Mjestimično u unutrašnjosti Hrvatske jutarnja magla bi mogla kraće nego prethodnog dana smetati reumatičarima, kroničnim plućnim i srčanim bolesnicima. Iznadprosječno toplo vrijeme sredinom dana uz jugozapadnjak u unutrašnjosti, a južina cijelog dana na većem dijelu Jadrana mogli bi izazvati manje smetnje u obliku umora i nervoze kod najosjetljivijih ljudi. I dalje će se jedino na krajnjem jugu Hrvatske cijelog dana zadržati povoljne biometeorološke prilike.
Hrvatska
25.10.2019.
U cijeloj će zemlji biometeorološke prilike biti povoljne. Kronični bolesnici će lakše podnositi tegobe od kojih inače pate, a meteoropati će biti boljeg raspoloženja nego prethodnih dana. I boravak na otvorenom će biti ugodniji nego prethodnih dana.