Biometeorološka prognoza


Hrvatska
17.04.2021.
Biometeorološke prilike će se pogoršavati tijekom dana u cijeloj zemlji. Uz oblačno i razmjerno hladno vrijeme za doba godine, osjetljiviji meteoropati mogu osjećati umor, manjak motivacije i bolove na mjestima ranijih ozljeda. Jak vjetar u unutrašnjosti, a osobito bura na Jadranu pojačavat će osjet hladnoće. Stoga je potrebna adekvatna zaštita. Kronični se bolesnici mogu žaliti na jačanje tegoba od kojih inače pate, osobito u noći na nedjelju.
Hrvatska
18.04.2021.
Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti nepovoljne. Uz oblačno vrijeme, mjestimice praćeno oborinom, meteoropati se mogu žaliti na glavobolju, bolove na mjestima ranijih ozljeda i umor. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane nepovoljnim vremenskim utjecajem.
Hrvatska
19.04.2021.
Biometeorološke prilike će se malo poboljšati tijekom dana, pa će u poslijepodnevnim satima neki meteoropati osjetiti blago poboljšanje općeg stanja. Uz povremeno sunčanije i nešto toplije vrijeme biometeorološki utjecaj će biti poticajan. Tegobe od kojih su kronični bolesnici patili prethodnih dana bit će manjeg intenziteta.
Hrvatska
20.04.2021.
Biometeorološke prilike će u cijeloj zemlji biti povoljnije u odnosu na prethodne dane. Iako atmosfera neće biti sasvim stabilna, uz dnevni porast temperature zraka i povremena sunčana razdoblja meteoropati mogu osjetiti poboljšanje općeg stanja. Vrijeme ne bi trebalo imati značajniji utjecaj na kronične bolesnike.