Biometeorološka prognoza


Hrvatska
02.06.2020.
Biometeorološke prilike će biti uglavnom povoljne u cijeloj zemlji. Uz blagi porast temperature zraka boravak na otvorenom će uz umjerene aktivnosti biti ugodniji nego prethodnih dana. Manje tegobe uzrokovane vremenom moguće su samo kod najosjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika.
Hrvatska
03.06.2020.
U većem dijelu zemlje će se tijekom dana biometeorološke prilike pogoršavati. Kod meteoropata je moguća pojava nervoze, slabljenje koncentracije i nesanica, dok su kod kroničnih bolesnika moguće nešto veće tegobe. Povoljne biometeorološke prilike će se zadržati na krajnjem jugu Hrvatske.
Hrvatska
04.06.2020.
Biometeorološke prilike će se pogoršavati u cijeloj zemlji. Uz južinu, bi osim meteoropata i kroničnih bolesnika, i neki manje osjetljivi ljudi mogli biti razdražljivi, slabije koncentracije i slabijeg raspoloženja te imati poteškoće sa snom. Kronični bolesnici mogli bi imati pojačane tegobe vezane uz bolesti od kojih inače pate.
Hrvatska
05.06.2020.
Biometeorološke prilike će biti nepovoljne.u cijeloj zemlji. Loše opće stanje uz poteškoće sa snom, pojavu glavobolje, smanjenje koncentracije i radnog učinka, moguće je osobito kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Najugroženiji bi mogli biti kronični bolesnici od krvožilnih i plućnih bolesti te reumatičari, koji bi mogli osjetiti daljnje pojačavanje tegoba vezanih uz njihove bolesti i biti pojačano osjetljivi na bolove, osobito na mjestima ranijih ozljeda i prijeloma.