Prognoza po regijama za 29.11.2022.


Prognoza za 29.11.2022.


Istočna Hrvatska
Pretežno oblačno, prijepodne uz kraća sunčana razdoblja. Vjetar slab i umjeren istočni. Najviša dnevna temperatura od 4 do 7 °C.
Središnja Hrvatska
Oblačno, ujutro mjestimice i magla. Uglavnom na jugu područja moguća je slaba kiša, u gorju i snijeg. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 3 do 5 °C.
Gorski kotar i Lika
Pretežno oblačno. U Gorskome Kotaru i sjevernoj Lici mjestimice slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 0 do 5 °C.
Istra
Promjenljivo oblačno uz povremena sunčana razdoblja, a u noći i ujutro ponegdje je moguća slaba kiša. Bura će postupno jačati na umjerenu do pojačanu, navečer ponegdje i jaku s olujnim udarima. More malo do umjereno valovito, u drugom dijelu dana ponegdje i valovito. Najniža temperatura zraka bit će od 3 do 7 °C, najviša dnevna od 9 do 12 °C.
Sjeverni Jadran
Umjereno do pretežno oblačno, uglavnom prijepodne mjestimice malo kiše, ponajprije u Istri. Puhat će većinom umjerena bura, podno Velebita i jaka s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura od 8 do 13 °C.
Dalmacija
Promjenljivo oblačno, a samo na otvorenome moru ponegdje malo kiše. Puhat će slaba i umjerena bura, na otocima istočni i jugoistočni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 10 do 15 °C.