Prognoza po regijama za 26.03.2019.


Prognoza za 26.03.2019.


Istočna Hrvatska
U noći prestanak kiše, a od sredine dana postupno smanjenje naoblake. Puhat će većinom umjeren sjeverni vjetar. Najniža jutarnja temperatura od 2 do 5, a najviša dnevna između 9 i 13 °C.
Središnja Hrvatska
U noći i ujutro prestanak kiše, a potom i postupno smanjenje naoblake. Puhat će umjeren i jak sjeveroistočni vjetar. Najniža jutarnja temperatura od 1 do 4, a najviša dnevna između 8 i 12 °C.
Gorski kotar i Lika
Veći dio dana pretežno oblačno, prijepodne mjestimice sa snijegom, osobito u Lici. Puhat će umjeren i jak sjeveroistočni vjetar. Najniža jutarnja temperatura od -1 do 2, a najviša dnevna između 5 i 8 °C.
Istra
Pretežno sunčano uz malu, prijepodne do umjerenu naoblaku. Puhat će umjerena do jaka, na udare mjestimice olujna bura, a poslijepodne će bura malo oslabjeti. More će biti malo do umjereno valovito, ponegdje i valovito. Najviša temperatura zraka bit će uglavnom od 10 do 15 °C.
Sjeverni Jadran
U noći i ujutro prestanak kiše, a potom i postupno razvedravanje. Puhat će jaka i olujna bura, posebice podno Velebita s orkanskim udarima. Najniža jutarnja temperatura od 2 do 6, a najviša dnevna između 12 i 15 °C.
Dalmacija
Prevladavati će oblačno, povremeno s kišom, ponegdje i grmljavinom, osobito na južnom dijelu. Puhat će jaka i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura od 8 do 11, a najviša dnevna između 12 i 15 °C.