Prognoza po regijama za 23.01.2022.


Prognoza za 23.01.2022.


Istočna Hrvatska
Umjereno oblačno do pretežno oblačno, mjestimice i uz snijeg od sredine dana. Na krajnjem istoku će se zadržati uglavnom bez oborine te će biti i sunčanih razdoblja. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 4 °C.
Središnja Hrvatska
Pretežno oblačno, povremeno uz snijeg. Očekuje se stvaranje tanjeg snježnog pokrivača, osobito u višim predjelima. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura od 0 do 2 °C.
Gorski kotar i Lika
Pretežno oblačno, mjestimice uz snijeg, češći i vjerojatniji u Lici. Vjetar uglavnom slab. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 2 °C.
Istra
Sunčano. Puhat će slaba do umjerena, navečer i u noći i pojačana bura, a sredinom dana sjeverozapadni vjetar. More će biti malo do umjereno valovito. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će uglavnom od -1 do 1 °C, u unutrašnjosti Istre od -6 do -2 °C, a najviša dnevna od 8 do 10 °C.
Sjeverni Jadran
Pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu, prolazno i povećanu naoblaku. Slaba do umjerena, potkraj dana i jaka bura. Najviša dnevna temperatura od 8 do 11 °C.
Dalmacija
Pretežno sunčano, u sjevernoj Dalmaciji ponegdje i uz umjerenu naoblaku. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar i bura, koji će posupno jačati prema kraju dana. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 6 do 8, a na otocima do 11 °C.