Prognoza po regijama za 22.01.2021.


Prognoza za 22.01.2021.


Istočna Hrvatska
Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a malo kiše može pasti u zapadnoj Slavoniji. Puhat će uglavnom umjeren južni i jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 14 i 16 °C.
Središnja Hrvatska
Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše, uglavnom u najzapadnijim i južnim područjima. Bit će razmjerno vjetrovito uz umjeren i jak jugozapadni vjetar, u gorju s olujnim udarima. I dalje toplije od prosjeka uz najvišu od 14 do 16 °C.
Gorski kotar i Lika
Pretežno oblačno s kišom koja lokalno može biti obilna, osobito u Gorskom kotaru. I dalje će biti razmjerno vjetrovito uz umjeren i jak jugozapadni vjetar s olujnim udarima. Iznadprosječno toplo s najvišom dnevnom temperaturom između 8 i 13 °C.
Istra
Oblačno ponegdje s kišom i pljuskovima. Umjereno do pojačano, mjestimice jako jugo i južni vjetar tijekom večeri će pojačati na pojačano do jako, ponegdje olujno. More će biti umjereno valovito do valovito, krajem dana mjestimice jače valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 11 i 15 °C.
Sjeverni Jadran
Većinom oblačno, mjestimice s kišom koja lokalno na širem riječkom području može biti obilna. I dalje će biti vjetrovito uz umjereno i jako jugo i južni vjetar koji će navečer jačati na olujno. Iznadprosječno toplo s najvišom dnevnom temperaturom od 13 do 15 °C.
Dalmacija
Umjereno i pretežno oblačno, mjestimice s kišom koja u unutrašnjosti Dalmacije lokalno može biti obilna. Vjetrovito uz umjereno i jako jugo i južni vjetar koji će navečer jačati. Iznadprosječno toplo s najvišom dnevnom temperaturom od 14 do 16 °C.