Nema upozorenja

Prognoza po regijama za 18.07.2019.


Prognoza za 18.07.2019.


Istočna Hrvatska
Djelomice sunčano, a uz povremeno više oblaka može pasti malo kiše ili poneki pljusak praćen grmljavinom. Vjetar uglavnom slab, poslijepodne prolazno do umjeren istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura 15 do 17, a najviša od 25 do 29 °C.
Središnja Hrvatska
Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Mjestimične će kiše biti već od jutra, a mogući su i lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar uglavnom slab jugoistočni. Jutro toplije, najniža temperatura od 16 do 18, a najviša dnevna između 25 i 27 °C.
Gorski kotar i Lika
Promjenjivo oblačno s povremenom kišom, lokalno i ponekim pljuskom praćenim grmljavinom. Više sunčanih razdoblja bit će još u prvom dijelu dana u Lici. Vjetar uglavnom slab. Jutarnja tempereatura od 12 do 17, a najviša dnevna između 22 i 27 °C.
Sjeverni Jadran
Djelomice sunčano. Uz prolazno povećanu naoblaku i lokalno jači razvoj oblaka može pasti malo kiše ili poneki pljusak, ponajprije u unutrašnjosti Istre. Ujutro slaba do umjerena bura, a danju umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najniža temperatura oko 22 °C, a u unutrašnjosti Istre oko 16 °C.
Dalmacija
Pretežno sunčano, u unutrašnjosti uz umjeren dnevni razvoj oblaka no zadržat će se uglavnom suho. Vjetar ujutro slab, potom umjeren jugozapadni i zapadni. Noć i jutro topli, s najnižom temperaturom uglavnom od 19 do 23, u unutrašnjosti i niža, dok će danju biti vruće. Najviša temperatura od 28 do 31 °C.