Prognoza po regijama za 05.04.2020.


Prognoza za 05.04.2020.


Istočna Hrvatska
Pretežno sunčano, ponegdje s umjerenom naoblakom. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura od 17 do 19 °C.
Središnja Hrvatska
Sunčano, ponegdje s malom i umjerenom naoblakom od sredine dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, mjestimice s mogućim jakim udarima. Najviša dnevna temperatura između 17 i 19 °C.
Gorski kotar i Lika
Prelvadavat će sunčano. Puhat će slab i umjeren, mjestimice na udare jak sjeveroistočnjak. Najviša dnevna temperatura između 13 i 17 °C.
Istra
Vedro i sunčano, poslijepodne je ponegdje prolazno moguća umjerena ili povećana naoblaka. Puhat će slaba do umjerena, mjestimice jaka bura koja će u noći postupno slabjeti. More će biti malo do umjereno valovito, prema otvorenom ponegdje valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 16 i 20 °C.
Sjeverni Jadran
Prevladavat će sunčano. Puhat će umjerena i jaka, ponegdje i olujna bura, poglavito podno Velebita. Najviša dnevna temperatura između 18 i 21 °C.
Dalmacija
Pretežno sunčano uz povremeno umjerenu, prolazno i povećanu naoblaku na jugu Dalmacije. Puhat će umjerena i jaka, na udare olujna, a podno Biokova moguće i orkanska bura. Najviša dnevna temperatura od 20 do 24 °C.