Prognoza po regijama za 25.01.2020.


Prognoza za 25.01.2020.


Istočna Hrvatska
Djelomice sunčano Prijepodne mjestimice magla, a ponegdje je moguća i slaba kiša koja se može smrzavati u dodiru s hladnim tlom, ponajprije u zapadnoj Slavoniji. Popodne su moguća duža sunčana razdoblja. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura između 3 i 8 °C.
Središnja Hrvatska
Većinom oblačno uz povremenu slabu kišu. Ujutro i prijepodne mjestimice magla, a slaba se kiša može smrzavati u dodiru s hladnim tlom. Vjetar slab, mjestimice do umjeren jugozapadni. Najviša dnevna temperatura između 4 i 8 °C.
Gorski kotar i Lika
Većinom oblačno povremeno s kišom. Ujutro može biti slabih oborina koje se mogu smrzavati u dodiru s tlom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u višim predjelima i jak. Najviša dnevna temperatura između 6 i 10 °C.
Istra
Oblačno, povremeno s kišom ili rosuljom. Puhat će slabo do umjereno, ponegdje pojačano jugo i jugozapadnjak koji će tijekom noći postupno okretati na zapadni vjetar. More će umjereno valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 9 i 14 °C.
Sjeverni Jadran
Promjenljivo i pretežno oblačno povremeno s kišom. Puhat će umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura između 10 i 14 °C.
Dalmacija
Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja, ali i mjestimičnu kišu. Puhat će umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura između 12 i 16 °C.