Prognoza po regijama za 24.10.2021.


Prognoza za 24.10.2021.


Istočna Hrvatska
Pretežno sunčano mjestimice s umjerenom naoblakom. Ujutro lokalno magla, osobito uz rijeke. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 15 °C.
Središnja Hrvatska
Pretežno sunčano, ujutro ponegdje s maglom, a lokalno je moguć i slab mraz. Vjetar slab. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 14 °C.
Gorski kotar i Lika
Djelomice sunčano ujutro mjestimice uz slab raz i maglu. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 12 °C.
Istra
Pretežno vedro i sunčano. Puhat će umjerena do pojačana bura, a južno od Porera te prema otvorenom moru jaka, na udare i olujna, slabjet će u noći. More će biti umjereno valovito. Najviša dnevna temperatura zraka u Istri i na Kvarneru bit će uglavnom od 18 do 20 °C.
Sjeverni Jadran
Sunčano samo ponegdje s malom do umjerenom naoblakom. Puhat će umjerena do vrlo jaka bura, podno Velebita i olujna s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 19 °C.
Dalmacija
Pretežno sunčano mjestimice s umjerenom naoblakom. Puhat će umjerena do vrlo jaka bura, podno Biokova s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka između 18 i 21 °C.