Prognoza po regijama za 17.04.2021.


Prognoza za 17.04.2021.


Istočna Hrvatska
Pretežno oblačno, a u drugom dijelu dana, osobito u noći, ponegdje malo kiše. Vjetar uglavnom slab sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 9 do 12 °C.
Središnja Hrvatska
Prevladavat će oblačno, u drugom dijelu dana ponegdje je moguće malo kiše. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura od 10 do 12 °C.
Gorski kotar i Lika
Umjereno do pretežno oblačno, uglavnom u drugom dijelu dana tek rijetko malo kiše, u najvišim predjelima i snijega. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni, mjestimice s jakim udarima. Najviša dnevna temperatura od 5 do 8 °C.
Istra
Ujutro djelomično sunčano, zatim promjenjivo oblačno. Puhat će umjerena do jaka bura koja će u noći slabjeti. More će biti malo do umjereno valovito, mjestimice valovito. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom između 12 i 14 °C.
Sjeverni Jadran
Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku i uglavnom suho. Puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita na udare olujna. Najviša dnevna temperatura od 13 do 15 °C.
Dalmacija
Umjereno i pretežno oblačno, u drugom dijelu dana na jugu uz malo kiše, a krajem dana i u noći može je biti i drugdje. Puhat će umjerena, mjestimice i jaka bura. Najviša dnevna temperatura od 12 do 16 °C.