1. Naslovnica
  2. Objave, najave, natječaji

Objave - priopćenja


Antonija Jandrečić, tajnica ravnatelja DHMZ-a, proglašena najboljom tajnicom u 2013. godini

DHMZ, 9. 12. 2013. - Antonija Jandrečić, tajnica ravnatelja DHMZ-a i predsjednika europske asocijacije Svjetske meteorološke organizacije (RA VI) proglašena je najboljom tajnicom u 2013. godini u tijelima državne uprave od strane nacionalne strukovne udruge "Hrvatska poslovna tajnica".

Svečano proglašenje održano u subotu 23. studenoga 2013. godine u smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a uz Antoniju priznanje su dobile još četiri tajnice, ali u drugim kategorijama (mala, srednja, velika tvrtka i neprofitna organizacija).

Antoniju je na natjecanje prijavio ravnatelj mr. sc. Ivan Čačić, želeći joj odati priznanje za njezin dugogodišnji predani rad. Nakon proglašenja izjavio je: "Antonija je zaslužila tu nagradu. Posao koji obavlja zahtjevan je i stresan te traži različita znanja i vještine. Mene nerijetko nazivaju ljudi iz cijelog svijeta i u takvim situacijama treba se znati snaći. Antonija je svestrana i ima mnogo interesa. Posebno cijenim njezinu lojalnost i spremnost da bez pogovora "potegne" i iznad uredovnih granica, naravno - kada je to potrebno".

Antonija je izjavila kako joj ovo priznanje puno znači i predstavlja poticaj za njezin daljnji rad: "Sretna sam zbog ovog priznanja. Na poslu mi nije uvijek lako jer ravnatelj postavlja visoke standarde. No, srećom, jako je dobar" kaže Antonija uz osmijeh: "On podržava svako stručno, ali i osobno usavršavanje jer smatra da se u poslu sve da naučiti ako čovjek ima dovoljno ljudskih kvaliteta i potrebnih vještina."

Slika 1. Antonija Jandrečić na svom radnom mjestu
Slika 2. Najbolje tajnice u 2013. godini: Vesna Bajkovec, Grad Prelog, Prelog (treća s lijeva); Antonija Jandrečić, Državni hidrometeorološki zavod, Zagreb (peta s lijeva); Marijana Kovač, Hidroing d.o.o., Osijek (šesta s lijeva); Anđela Monas, Zračna luka d.o.o., Pula (sedma s lijeva); Katarina Runjak, Flora VTC d.o.o.,Virovitica (osma s lijeva)