1. Naslovnica
  2. Objave, najave, natječaji

Objave - događanja


Poziv članovima udruga i aktivnim pojedincima koji se amaterski bave meteorologijom

VAŽNO! Rok za prijavu produžen je do 25. veljače 2020. (Izmjena: 17. 2. 2020.)

DHMZ, 4. 2. 2020. - Druga radionica DHMZ-a s amaterskim udrugama i ljubiteljima meteorologije održat će se 23. ožujka 2020. u Kongresnom centru Kraš u Zagrebu, Ravnice 48 u poslijepodnevnim satima.

Cilj radionice je nastavak suradnje i partnerskog dijaloga DHMZ-a, udruga i pojedinaca – amatera ljubitelja meteorologija. Radionica je otvorena za sve zainteresirane amatere bilo da su okupljeni u udruzi bilo da su samostalni.

Na radionici planiramo predstaviti što smo napravili u godinu dana - prvenstveno na strukturnim projektima kojima moderniziramo naše tri velike mreže postaja: meteorološku (projekt METMONIC), mrežu kvalitete zraka (projekt AIRQ) i hidrološku (projekt VEPAR).

Otvoreni smo za prijedloge tema koje biste željeli da ih prikažemo te Vas pozivamo da i Vi održite predavanje o svojim aktivnostima. Na kraju radionice rado bismo razgovarali o produbljivanju zajedničke suradnje.

Molim da se na radionicu prijavite putem prijavnog obrasca, najkasnije do 17. veljače 2020. Vjerujemo kako ćemo i ove godine zajedničkim snagama realizirati kvalitetnu i uspješnu radionicu.

Ako smatrate da o ovom pozivu treba informirati još nekoga tko je aktivan u ovom području, molimo Vas da to učinite - svi su dobrodošli!